به گزارش خبرنگار خانه ملت، با پیگیریهای مستمر وحید احمدی، نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی و همراهی مسئولان ذیربط، عملیات روکش آسفالت و دو باندهسازی مسیر پرتصادف کنگاور–تویسرکان به طول بیش از ۶ کیلومتر و با اعتبار ۱۵۵ میلیارد ریال رسماً شروع شد.
افزایش ایمنی جاده، کاهش حوادث و تسهیل حملونقل در منطقه از جمله اهداف اجرای این پروژه عمرانی است.
همچنین، عملیات احداث زیرگذر سلطانآباد در کمربندی کنگاور نیز بهزودی آغاز خواهد شد که اقدامی مهم در راستای کاهش ترافیک و بهبود ایمنی مسیرهای ترانزیتی محسوب می شود.
احمدی تصریح کرد: محور کنگاور-تویسرکان یکی از مسیرهای حیاتی منطقه است که متأسفانه در سالهای گذشته به دلیل فرسودگی آسفالت و عرض کم جاده، شاهد حوادث ناگوار و تلفات انسانی در آن بودیم. پیگیری برای اجرای این طرح از نخستین روزهای شروع به کار در مجلس آغاز شد و خوشبختانه امروز شاهد تحقق یکی از مطالبات جدی مردم منطقه هستیم.

وی افزود: این پروژه با همکاری راهداری، ادارهکل راه و شهرسازی و همراهی فرمانداری کنگاور در حال اجراست و با تکمیل عملیات ۲ باندهسازی، علاوه بر افزایش ایمنی، زمینه توسعه اقتصادی و رونق حملونقل منطقه نیز فراهم خواهد شد.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس با قدردانی از صبر و همکاری مردم بهویژه اهالی شهر گودین، تاکید کرد: اهالی این منطقه سالها در انتظار ایمنسازی این محور بودند و امروز با اجرای این طرح، آرزوی دیرینه آنان به واقعیت پیوسته است.
احمدی همچنین از آغاز عملیات احداث زیرگذر سلطان آباد در کمربندی کنگاور در آینده ای نزدیک خبر داد و این طرح را گامی مهم در کاهش ترافیک و افزایش ایمنی محور ترانزیتی منطقه عنوان کرد.
وی گفت: محور کنگاور-تویسرکان به عنوان یکی از مسیرهای ارتباطی مهم بین استانهای کرمانشاه و همدان، طی سالهای اخیر به دلیل تصادفات متعدد، همواره در شمار مسیرهای پرخطر منطقه قرار داشت و اجرای طرحهای بهسازی و دو باندهسازی آن، از مطالبات اصلی مردم و مسئولان محلی بوده است./
پایان پیام




نظر شما